نکاتی ضروری که هر برنامه نویس فریلنسری باید بداند

نکاتی ضروری که هر برنامه نویس فریلنسری باید بداند

هر شغلی که داشته باشید به عنوان کارمند و فریلنسر هر دو مزایای خود را دارند. به همین دلیل تصمیم گیری بین این دو گزینه شغلی برای برخی افراد می تواند دشوار باشد. برخی از برنامه نویسان حتی ممکن است هر دو را در نظر بگیرند و در نهایت به انجام برنامه نویسی فریلنسری را به کارمند بودن ترجیح دهند.

نکاتی ضروری که هر برنامه نویس فریلنسری باید بداند

در حالی که بسیاری از ما ایده رئیس خود بودن را دوست داریم فریلنسری برای همه مناسب نیست. به زبان ساده تبدیل شدن به یک برنامه نویس فریلنسر موفق چندان آسان نخواهد بود. ورکیشاپ بهترین بانک مشاغل شیراز به شما فرصت های شغلی مختلفی از جمله فریلنسینگ و دور کاری معرفی کرده و شما را در این مسیر راهنمایی خواهد کرد.

اگر این نکات را که در ادامه به آنها اشاره می کنیم دنبال کنید و به طور مداوم کار کنید برنامه نویسی فریلنسری می تواند برای شما بسیار مفید باشد. شما می توانید بر روی پروژه های مختلف کار کنید هر زمان که دوست دارید تعطیلات داشته باشید و یا در هر نقطه از جهان رئیس خود باشید. در ادامه نکاتی که نیاز دارید بدانید تا در این زمینه موفق شوید را بیشتر برایتان توضیح می دهیم.

رئیس خود باشید

رئیس خود بودن جالب به نظر می رسد اما به این معنی نیست که در هر زمان و با هر سرعتی که خواستید کار کنید. رئیس خود بودن به این معنی است که باید به خودتان گزارش دهید. شما باید مالکیت کار خود را به دست بگیرید و روی وظایف تمرکز کنید.

به عنوان یک برنامه نویس فریلنسر موفق باید مشتریان خود را مدیریت کنید. هر آنچه از یک رئیس انتظار دارید باید در این مسیر انجام دهید. آن را به عنوان راه اندازی کسب و کار کوچک خود و برقراری ارتباط با مشتریان در نظر بگیرید.

سعی کنید برای کارهای خود را برنامه ریزی کنید. کارها را بسته به اولویت آنها مدیریت کنید. اگر کارهای آسان تری دارید می توانید انتخاب کنید که آنها را زودتر انجام دهید.

 از سوی دیگر برخی از پروژه ها ممکن است نیاز به توجه و زمان بیشتری داشته باشند. کارهایی را که باید فوراً انجام دهید را در اولویت قرار دهید و بررسی کنید که کدام کارها را می توانید به تعویق بیاندازید.

برقراری ارتباط آنلاین با مشتری

ها کمی با کارمندان از راه دور متفاوت هستند آنها کارمندان معمولی نیستند و برای مدت معینی روی یک کار یا پروژه با یک شرکت یا فرد کار می کنند.

 فریلنسر ها اغلب به تنهایی به دنبال مشتری می گردند و برای آنها کار می کنند. در برخی موارد یک فریلنسر با سابقه می تواند افرادی را استخدام کند تا برای آنها نیز مشتری جستجو کنند. یکی از بهترین راه های جذب مشتری برقراری ارتباط آنلاین و مؤثر است.

برای خود یک سایت راه اندازی کنید و نمونه کار ها و پروژه هایی که انجام داده اید را در آن آپلود کنید. شما می توانید از طریق لینکدین نیز خود را به مخاطبان معرفی کنید. از مشتریان بخواهید در قسمت نظرسنجی سایت شما نظرات خود را وارد کنند و از این طریق به صورت دهان به دهان حرفه خود را بازاریابی کنید.

اولویت بندی مدیریت تکرار

پس از پیوستن به دنیای فریلنسری وسوسه خواهید شد که تمام کارهایی را که در آن مهارت دارید را می توانید انجام دهید. شما همیشه زمان یا ظرفیت خود را محاسبه نمی کنید. اما تلاش برای انجام همه کارها به یکباره ممکن است منجر به فرسودگی شما شود.

هرگز بیش از آنچه می توانید بجوید مصرف نکنید. به عنوان یک فریلنسر به یاد داشته باشید شما رئیس و بازاریاب خود هستید. به همین دلیل باید یاد بگیرید زمانی که نمی توانید پروژه ای را انجام دهید «نه» بگویید.

از انجام پروژه های بزرگ خودداری کنید

برنامه نویس فریلنسری می تواند کاری سخت باشد. شما باید کل پروژه را به تنهایی مدیریت کنید. بنابراین از پذیرش پروژه‌ هایی که ممکن است ماه ‌ها یا سال ‌ها طول بکشد خودداری کنید و یا پروژه ‌هایی که تحویل آن ‌ها خیلی سخت است خودداری کنید. حتی اگر به مهارت‌های خود اطمینان دارید پروژه‌هایی که بیش از حد بزرگ هستند می‌ توانند گاهی گیج‌ کننده و خسته‌ کننده شوند.

شرح شغل را به دقت بخوانید و درک کنید

قبل از گفتن “بله” به یک پروژه الزامات را درک کنید. اغلب فریلنسر ها برای دریافت پروژه ها عجله دارند. آنها برای خواندن خواسته ها و انتظارات مشتری وقت نمی گذارند. پاسخ دادن به موقع ضروری است اما باید صادقانه پاسخ دهید. اگر پروژه ای دریافت کنید و انتظارات مشتری را برآورده نکنید ممکن است در آینده آن مشتری را از دست بدهید.

تفاوت فریلنسینگ با دورکاری

از دید بسیاری از افراد فریلنسینگ یکی از شاخه های دور کاری محسوب می شود. با این حال بسیاری از افراد تفاوت هایی برای این دو روش مطرح کرده اند. در جدول زیر ما سعی کرده ایم برخی از تفاوت ها برای شما شرح دهیم.

مورد مقایسه فریلنسینگ دورکاری
نوع قرارداد پروژه ای و کوتاه مدت بلندمدت شبیه قرارداد کارمندی
نوع همکاری با چندین کارفرما و در چندین پروژه با یک شرکت ( یک کارفرما)
حقوق و مزایا طبق توافق بر اساس پروژه حقوق ثابت مزایا و پاداش
آزادی عمل آزادی عمل بالا آزادی عمل کمتر از فریلنسینگ بیشتر از کارمند حضوری
مسئولیت مدیریت کامل پروژه انجام وظایف مشخص در ساعات کاری مشخص
محل کار قابل اجرا در هر مکانی که اینترنت دارد در منزل و یا مکان مشخص شده از طریق شرکت

جمع بندی

فریلنسینگ کار کردن به صورت مستقل و پروژه محور است افراد به جای اینکه برای یک شرکت به صورت تمام ‌وقت کار کنند با مشتریان مختلفی قرارداد می ‌بندند و پروژه ‌های آن ‌ها را انجام می ‌دهند. برنامه‌ نویسان فریلنسر نیز مانند سایر فریلنسرها مهارت‌ های برنامه ‌نویسی خود را به صورت پروژه‌ ای به مشتریان ارائه می‌ دهند.

 دورکاری نیز به این معنی است که فرد در محل کار مشخصی حضور نداشته باشد. ترکیب فریلنسینگ و دورکاری به افراد این امکان را می ‌دهد تا با انعطاف ‌پذیری بیشتری کار کنند و کنترل بیشتری بر روی زمان و نحوه‌ی کار خود داشته باشند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نکاتی ضروری که هر برنامه نویس فریلنسری باید بداند" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی, کسب و کار ایرانی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نکاتی ضروری که هر برنامه نویس فریلنسری باید بداند"، کلیک کنید.