جوانه گندم چطور درست کنیم

در این مقاله قصد داریم تا شما را با جوانه گندم آشنا کنیم و یاد بگیریم که چگونه جوانه گندم درست کنیم؛ امیدواریم که با خواندن این مقاله به خواص بی نظیر جوانه گندم پی ببرید و بتوانید طرز تهیه آن را یاد بگیرید؛ جوانه گندم محصولی شگفت انگیز می باشد که مملو از مواد مغذی و پر از خاصیت مغز گندم تُست شده است؛ بسیاری از ما چیز زیادی در رابطه با اینکه جوانه گندم چیست و چرا بسیار مغذی است نمی دانیم پس در ادامه مقاله با ما همراه باشید .

جوانه گندم چطور درست کنیم

جوانه گندم چیست ؟

جوانه گندم قسمتی از هسته می باشد که در بازسازی کردن و رویش دوباره دانه گندم به طور طبیعی نقش بسزایی دارد و حاوی مواد بسیار مفید مورد نیاز گیاه برای رشد کردن و تکثیر یافتن یک گیاه سالم و جدید می باشد ؛ جوانه گندم دکتر بیز معمولاً به عنوان یک محصول سالم و مفید برای تغذیه در چین و آسیای شرقی شناخته می شود. در زمان های قدیم از دانه های گندم تنها برای تولید آرد سفید استفاده می کردند و از این رو سبوس و جوانه گندم که بخش های بسیار ارزشمندتری بودند، بی مصرف می ماندند و هدر می رفتند در  واقع آرد سفید به نسبت قسمت های دیگر، ارزش غذایی کمتری دارد و حتی با اضافه کردن ویتامین های مصنوعی و سفید کننده ها ممکن است آسیب بیشتری به این محصول وارد شود ..

جوانه گندم یکی از مواد غذایی بسیار مغذی می باشد که از گندم حاصل می شود؛ و قسمتی از گندم که مربوط خوراکی است شامل سه قسمت سبوس، جوانه و اندوسپرم می باشد؛ در صورتی که از این سه قسمت گیاه گندم استفاده کنید عناصر خورنده بسیار مفید مانند فیبر ، کربوهیدرات های پیچیده ، ویتامین ها ، مواد معدنی ، اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها را ارایه می شود؛ در صورتی که این مواد مغذی با یکدیگر همکاری داشته باشند، یک نیروگاه بزرگ می شوند؛ از این رو، وقتی غلات به طور کامل تصفیه می شوند، سبوس و جوانه از بین می رود و فقط اندوسپرم نشاسته ای باقی می ماند؛ آندوسپرم فاقد فیبر موجود در سبوس و مواد مغذی موجود در جوانه گندم است.جوانه گندم طعم بسیار خوبی دارد و طعم آن مغذی و برشته می باشد و در صورت دلخواه می توان از آن به مواد غذایی دیگر افزود؛ در صورتی که می خواهید جوانه گندم را در منزل خود نگه دارید باید حتما آن را داخل یخچال بگذارید تا طراوت و تازگی و طعم خوب خود را حفظ کند

جوانه گندم چه خواصی دارد ؟ جوانه گندم خواص بسیار زیادی دارد و همین امر باعث شده تا بین مردم شهرت بسیار زیادی داشته باشد و موجب می شود تا بتوان رژیم غذایی بسیار سالمی داشت؛محصولات دکتربیز شامل محصولات تغذیه ای، محصولات بهداشتی، مکمل های غذایی، محصولات آرایشی و بهداشتی، و موارد مشابه میباشد . خواص جوانه گندم به شرح زیر می باشد :سیستم ایمنی را تقویت می کند : در صورتی که به غذای خود جوانه گندم بیفزایید؛ جوانه گندم سیستم ایمنی بدن انسان را به قدری افزایش می دهد که می توانید مشاهده کنید که بدن شما در برابر بسیاری از بیماری ها نظیر سرطان و حملات قلبی مقاوم شده است؛ در جوانه گندم مواد بسیار مغذی از جمله هیدرولیزات بیوتیین وجود دارد که تاثیر بسیار مثبتی بر روی سیستم ایمنی دارد…

به سلامت قلب کمک می کند : طبق تحقیقاتی که صورت گرفته، دانشمندان معتقدند که مصرف جوانه گندم به صورت منظم می تواند احتمال بروز سکته های قلبی را کاهش دهد و در نهایت بیماری های قلبی و عروقی رفع خواهند شدکلسترول بد را کاهش می دهد : کلسترول بد به کلسترولی گفته می شود که در بدن اکسید می شود و در رگ ها و شریان های خونی باقی می ماند و همین موضوع موجب بسیاری از حمله های قلبی بسیار خطرناک و نیز سکته مغزی می شود؛ اما در صورتی که رژیم غذایی شما جوانه گندم داشته باشد این ماده میزان فیبر در رژیم غذایی شما را تامین می کند و خطر ابتلا به این بیماری های قلبی را تا درصد قابل توجهی می کاهد؛ در ضمن مادهای به نام اکتا واسانول در جوانه گندم وجود دارد که می تواند سطح کلسترول خون را کاهش می دهد و احتمال بروز سکته های مغزی و قلبی و بسیاری از بیماری های مرتبط با این ماده را به حداقل می رساند.

خاصیت ضد پیری دارد : در جوانه گندم مقدار قابل توجهی مواد مغذی و ویتامین وجود دارد که تاثیرات قابل توجهی بر سلامت پوست انسان می گذارد و نیز ریزش مو را کاهش می دهد و در صورتی که می خواهید از خاصیت ضد پیری جوانه گندم بهره مند شوید می توانید آن را در برنامه غذایی خود بگنجانید؛ در جوانه گندم ویتامین ای وجود دارد که تاثیر شگفت انگیزی بر سلامت پوست و مو انسان دارد و در صورت استفاده منظم و روزانه از جوانه گندم می توان نیاز بدن به این ویتامین را تامین کند؛ از این رو بیماری هایی همچون پسوریازیس، آفتاب سوختگی، اگزما، چین و چروک پوست و نیز ریزش مو را می توان با این ماده غذایی درمان کردعملکرد جسمی انسان را افزایش می دهد : این موضوع تایید شده است که گندم دارای میزان بالایی از اکتا و اسانول طبیعی می باشد که خاصیت ارگونومیک دارد و در صورتی که جوانه گندم را به رژیم غذایی خود بیفزایید و به صورت منظم مصرف کنید، عملکرد تولید انرژی در بدن را می افزاید

وجود دارد که خود شامل گروهی از ویتامین ها نظیر یناسین، یتامین و فولات می باشد که این ویتامین ها برای متابولیسم سلولی حیاتی و مفید می باشند؛ تمام این مواد مغذی موجب تبدیل شدن مواد مغذی همچون کربوهیدرات، چربی و گلوکز به انرژی مصرفی مورد نیاز برای سلول ها می شوندسلامت عضلات را افزایش می دهد : یکی از مهم ترین و مناسب ترین منابع پروتیین در رژیم غذایی جوانه گندم می باشد؛ در حفظ سلامت عضلات  پروتیین نقش اساسی و بسیار مهمی دارد که شامل ترمیم کردن بافت های آسیب دیده، تنظیم کردن سطح انرژی در بدن و کمک کردن به تعادل سیستم کل بدن می باشد؛ پروتیین به خصوص برای ورزشکارانی که تمایل دارند حجم قابل توجهی از عضلات خود را افزایش بدهند ضروری و مفید می باشد .

عسل چیست ؟ عسل ماده چسبنده و غلیظی است که هر چه مقدار آب آن کمتر باشد، چسبندگی و غلظت آن بیشتر است و با توجه به منطقه ای که زنبور در آن تغذیه کرده و نوع گیاهانی که استفاده می کند، رنگ و غلظت عسل متفاوت است. عسل بیز یک ماده غذایی اسیدی است، اما به خاطر قندی که در آن وجود دارد، این حالت اسیدی احساس نمی شود. عسل تنها ماده غذایی است که فاسد نمی شود؛ البته چنانچه عسل حرارتی بیشتر از 60 درجه ببیند، کلیه خواص خود را از دست می دهد. در زمان های قدیم مثلاً در مصر باستان از عسل برای مومیایی کردن و حفظ  اجساد استفاده می شده است. عسل خواص دارویی بی شماری دارد و در زخم بندی ها و ضدعفونی کردن ها از آن استفاده می شده. در مقالاتی آمده که در مصر باستان از مخلوط عسل، گندم و جو به جای الکل استفاده می کردند. امروزه دانشمندان به خواص عسل طبیعی پی برده و از آن استفاده می کنند. علاوه بر خود اصل از لانه زنبور یا همان کندو نیز استفاده های بسیاری می شود.

از دیابت جلوگیری می کند : در جوانه گندم اسید فولیک بسیار زیادی وجود دارد که تاثیرات ثانوی ه بسیاری برای افراد مبتلا به دیابت دارد؛ در واقع در بدن انسان اسید فولیک با ترکیباتی به نام”هموسیستیین” مرتبط می باشد که این ترکیبات ابتلا به بیماری های عروق دیابت و بیماری های قلبی کاهش می یابد و نقش بسیار مهمی دارد؛ اسید فولیک در بسیاری از غلات کامل وجود دارد بنابراین اگر به رژیم افراد مبتلا به دیابت جوانه گندم اضافه شود؛ سطح هموسیستیین در بدن انسان ها کاهش می یابد و بدین ترتیب احتمال وقوع شرایط خطرناک ناشی از بیماری های ثانویه در این افراد کاهش می یابد

ماسک جوانه گندم و عسل : دو قاشق غذاخوری از جوانه گندم را آسیاب کنید و و پس از آن، دو قاشق عسل را به این ماده اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا ترکیب خمیری بدست بیاید؛ باید ماسک عسل و جوانه گندم را به مدت بیست دقیقه بر روی پوست صورت خود که کاملا تمیز است قرار دهید و عضلات صورت خود را به هیچ وجه حرکت ندهید و پس از گذشت این مدت زمان صورت خود را با آب شستشو دهید؛ به وسیله این ماسک می توانید پوست صورتتان را تمیز کنید و جوش های سر سیاه پوستان را از بین ببرید.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "جوانه گندم چطور درست کنیم" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی, کسب و کار ایرانی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "جوانه گندم چطور درست کنیم"، کلیک کنید.