افزوده شدن 16 هزار تخت بیمارستانی جدید در 2 سال پس از کرونا/ استخدام 25 هزار کادر جدید

معاون درمان وزارت بهداشت خبر داد؛

افزوده شدن ۱۶ هزار تخت بیمارستانی جدید در ۲ سال پس از کرونا استخدام ۲۵ هزار کادر جدید

افزوده شدن 16 هزار تخت بیمارستانی جدید در 2 سال پس از کرونا استخدام 25 هزار کادر جدید

معاون درمان وزارت بهداشت از افزوده شدن 16 هزار تخت بیمارستانی جدید در 2 سال پس از کرونا خبر داد.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری هنر برتر، سعید کریمی با تشریح دستاورد های ایران در حوزه سلامت پس از انقلاب، تاکید کرد: بین بهداشت و درمان خط فاصله ای نیست و یکپارچگی آموزش، درمان و بهداشت موجب ارتقای شاخص های سلامت در جمهوری اسلامی ایران شده است.

وی با بیان این که همه به سلامت متعهدیم و باید به این سمت پیش برویم، اظهار کرد: خوشبختانه ارتباط بسیار قوی بین معاونت های بهداشت و درمان در این دوره مدیریت وزارت بهداشت وجود دارد.

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: برای همگرایی بیشتر، باید ببینیم در فیلد چه کار هایی انجام شده و به چه دستاورد هایی رسیده ایم تا آنها را درس راه آینده خود قرار دهیم.

کریمی اضافه کرد: در شاخص امید به زندگی نسبت به اول انقلاب 20 سال افزایش سن افراد را شاهدیم. در شاخص های بهداشتی مانند شاخص مرگ مادران باردار، شاخص مرگ نوزادان و اطفال مطابق اعلام سازمان بهداشت جهانی ایران جزو کشور های سرآمد است و شاخص های ما در حد کشور های اروپا و آمریکای شمالی است.

وی یادآور شد: باید ببینیم چه عواملی باعث رشد این شاخص ها شده است. در بررسی این عوامل متوجه می شویم که اقدامات خوبی در هر دو حوزه بهداشت و درمان رخ داد تا به این مرحله رسیدیم.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان این که در روستا ها خانه بهداشت، در مناطق پرجمعیت تر مراکز جامع سلامت، در مناطق با جمعیت بیشتر بیمارستان های کوچک و در کلانشهر ها کلان بیمارستان ها را داریم، گفت: همه این ها در قالب یک شبکه به هم متصل هستند. آموزش، درمان و بهداشت با هم یکپارچه و همخوان شده است. آموزش در همان بالین صورت می گیرد و دانشجوی پزشکی و متخصص با کسب مهارت از درس فارغ التحصیل می شود.

دکتر کریمی با اشاره به این که من اعتقادی به هدر رفت منابع ندارم، خاطرنشان کرد: اگرچه مشکلاتی در این زمینه وجود دارد. ولی باید دید این نتایج را چگونه به دست آورده ایم. سرانه هزینه مستقیم سلامت هر فرد در ایران 600 تا 700 دلار است. در حالی که در کشور های اروپایی این سرانه 3500 تا 5000 دلار و در آمریکا بالای 10 هزار دلار است، در حالی که شاخص های ما با آن ها خیلی تفاوت جدی ندارد.

وی بیان داشت: از نظر دسترسی در ایران از ساده ترین خدمات سلامت که واکسیناسیون است که پوشش بالای 90 درصد و در برخی واکسن ها پوشش 100 درصد داریم، تا پیشرفته ترین جراحی های قلب، پیوند، چشم، مغز و اعصاب، وجود دارد. در واقع با هزینه کمتر از کشور های دیگر ما دستاورد های بسیار درخشانی داشته ایم.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: در دارو سرانه مصرف ما 60 دلار است در حالی که این سرانه در خیلی از کشور ها 600 دلار و در آمریکا بالای 1000 دلار است.

وی تصریح کرد: بنابراین سیستم بهداشت و درمان ایران پس از انقلاب بسیار درخشان عمل کرده و با تقریبا کم ترین هزینه ها درخشان ترین نتایج را حاصل کرده است.

معاون درمان وزارت بهداشت یادآور شد: در کووید هیچ بیماری نبود که نیاز به بستری داسته باشد و تخت برای او وجود نداشته باشد. با وجود شدیدترین تحریم ها ما دارو، تجهیزات و ملزومات مهار کووید را فراهم و به بیماران خدمت ارایه کردیم و سازمان بهداشت جهانی ایران را جزو کشور های موفق در مهار کرونا اعلام کرد.

کریمی خاطرنشان کرد: مشارکت مردمی و مردمی سازی سلامت از مهم ترین عوامل موفقیت ما بود. البته از ایثارگری های کادر بهداشت و درمان در ارایه خدمات سلامت به مردم نیز نباید غافل ماند. این عوامل در کنار نوآوری های علمی و کار های دانش پایه منجر به کسب موفقیت ها در نظام سلامت شده است.

معاون درمان وزارت بهداشت ابراز داشت: در واکسیناسیون علاوه بر بیمارستان ها و مراکز بهداشتی، مدارس، مساجد و ورزشگاه ها را هم پای کار آوردیم تا واکسیناسیون همگانی در یک دوره کوتاه انجام شود.

دکتر کریمی اضافه کرد: بنابراین در کنار انتقادات که البته باید برای پیشرفت وجود داشته باشد، لازم است دستاورد ها را هم ببینیم.

وی تاکید کرد: بعد از دوره کرونا در زمینه نیروی انسانی، مراکز بهداشتی و درمانی و شبکه بهداشت نیاز به بازسازی داریم. باید فرسودگی ها نوسازی شوند که تا حدودی این کار انجام شده و بیش از 16 هزار تخت بیمارستانی در دو سال بعد از کرونا به بیمارستان ها افزوده شد و 25 هزار کادر جدید استخدام شدند و 25 هزار نفر دیگر هم در آینده استخدام خواهند شد.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: تجهیزات زیادی در دوره کووید فرسوده شده بود که تجهیزات جدید جایگزین آنها شدند. در بحث دیتا و اطلاعات نیز پرونده الکترونیک سلامت مراحل بسیار خوبی طی می کند و نسخه نویسی الکترونیک هم به بالای 90 درصد رسیده است.

وی در پایان عنوان کرد: در آینده نه چندان دور هوش مصنوعی در رویکرد های ما تغییرات جدی ایجاد خواهد کرد و لازم است در این زمینه برنامه ریزی شود.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "افزوده شدن 16 هزار تخت بیمارستانی جدید در 2 سال پس از کرونا/ استخدام 25 هزار کادر جدید" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "افزوده شدن 16 هزار تخت بیمارستانی جدید در 2 سال پس از کرونا/ استخدام 25 هزار کادر جدید"، کلیک کنید.