کمبود 70 هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛

کمبود 70 هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی 700 ـ800 نفر بوده، امروز تقریبا 45 هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود 70 هزار کمبود نیرو داریم.

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری هنر برتر، حجت الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال 1385 قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از 18 سال که از این قانون می گذرد هنوز هم می گوییم معاونت پرورشی آن چنان که باید باشد نیست.

کمبود 70 هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی 700 ـ800 نفر بوده، امروز تقریبا 45 هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود 70 هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش آموزان بهره مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا 346 اردوگاه دانش آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه ای کناردستی و کیفیت بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش آموزان بهره مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه 112 هزار مدرسه و 600 هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه ها نیرو را استفاده می کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه های مردمی بلکه از نهاد های انقلابی و گروه هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر 50 هزار گروه دانش آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می شود افزود: در 720 منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته 500 هزار دانش آموز در اعتکاف دانش آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضایات دانش آموزان درک و برای آن برنامه ریزی شود.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کمبود 70 هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس " هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کمبود 70 هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس "، کلیک کنید.