به گزارش هنر برتر از سال ۱۳۵۴ و با عضویت ایران در کنوانسیون ژنو شهروندانی که قصد سفر به خارج از کشور داشتند باید علاوه بر گواهینامه ملی خود یک گواهینامه بین المللی نیز دریافت می کردند و گواهینامه ملی خود را برای استفاده در خارج از کشور ترجمه می کردند که این روند برای بسیاری از افراد پرهزینه و زمان بر بود.
رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور فراجا از آغاز صدور گواهینامه های ۲ زبانه (فارسی و لاتین) برای نخستین بار در کشور خبر داده است.
سرهنگ احمد کرمی اسد دراین باره به خبرگزاری ها گفته است: تمامی افرادی که گواهینامه آنها رو به اتمام است می توانند با مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ نسبت به تمدید گواهینامه و دریافت نسخه دو زبانه آن اقدام کنند. همچنین افرادی که هنوز مدت زمان اعتبار گواهینامه شان به پایان نرسیده و اما تمایل به دریافت گواهینامه دو زبانه دارند می توانند درخواست خود را ارائه کنند و از این خدمت بهره مند شوند. این طرح شامل تمامی گواهینامه های پایه یک پایه دوم پایه سوم و گواهینامه های ویژه می شود اما متقاضیان گواهینامه های ویژه موتورسیکلت همچنان باید از نسخه های قدیمی استفاده کنند زیرا این گواهینامه ها فعلاً شامل صدور دو زبانه نمی شوند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چطور گواهینامه رانندگی دو زبانه بگیریم؟" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چطور گواهینامه رانندگی دو زبانه بگیریم؟"، کلیک کنید.