آفتاب نیوز :
دانه های کنجد سرشار از پروتیین هستند. یک قاشق سوپخوری کنجد معادل حدود 9 گرم کنجد، 160 گرم پروتیین دارد که به سلامت استخوان ها، عضلات و بافت های بدن کمک می کند و به این دلیل در دوران رشد توصیه می شود.
مقدار فراوان کلسیم دیگر مزیت کنجد است؛ یک قاشق سوپخوری کنجد حدود 88 میلی گرم کلسیم دارد و بخش مهمی از نیاز روزانه بدن به این ماده معدنی را تامین می کند. نیاز روزانه بدن به کلسیم در نوجوانان 1300 میلی گرم است که در دوران بزرگسالی به 100 میلی گرم و پس از 50 سالگی در بانوان به 1200 میلی گرم می رسد.
کنجد همچنین سرشار از ویتامین های گروه B است و به دلیل اینکه بدن قادر به ذخیره سازی این ویتامین ها نیست، باید به طور منظم مصرف شود. ویتامین های گروه B در رشد سلولی و تولید گلبول های قرمز نقش دارند. ویتامین E به عنوان آنتی اکسیدان عالی به مقدار فراوان در کنجد وجود دارد. این ویتامین از سیستم ایمنی محافظت می کند و با اتساع عروق در حفظ سلامت فلب نقش دارد و مانع از تشکیل لخته های خونی می شود.
محافظت از سلامت قلب
کنجد حاوی چربی های غیراشباع است که برای حفظ سلامت قلب ضروری هستند. مصرف متعادل این چربی ها خطر بیماری های قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد، زیرا سطح کلسترول بد خون کم می شود. البته به دلیل وجود کلسیم و منیزیم، مصرف کنجد به کاهش فشار خون و حفظ سلامت عروق خونی نیز کمک می کند.
مفید برای استخوان ها و یک ضدالتهاب قوی
کنجد حاوی ترکیباتی به نام لیگنان است که خواص آنتی اکسیدانی دارد. فیتواستروژن ها که نوعی از لیگنان ها هستند در کاهش خطر پوکی استخوان، علایم یایسگی و سرطان سینه نقش دارند. همچنین مطالعات نشان می دهد ترکیب دیگری به نام سسامول در کنجد نیز خواص آنتی اکسیدانی و ضدپیری دارد و در مقابله با التهابات، فشار خون و سرطان موثر است.
منبع: سلامت
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "فواید باور نکردنی خوردن روزانه کنجد" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "فواید باور نکردنی خوردن روزانه کنجد"، کلیک کنید.