نادیا زکالوند: روزنامه نگار چینی در روزنامه «پیپر The paper» از چین فاش کرد مناطقی از چین مانند تانگشان هبئی ویفانگ لین یی و شاندونگ به تولید خز معروف هستند و این مناطق اجساد روباه و راکون ها را که اعضای داخلی و چربی های زیر پوست شان را پاک کرده اند به اسم گوشت گاو بره یا خرگوش به سراسر کشور می فروشند. برخی از این فروشندگان برای اینکه تشخیص گوشت های تقلبی سخت شود آنها را پخته یا گریل کرده و سپس منجمد می کنند و به رستوران ها می فروشند. برخی هم طعم این گوشت ها را با استفاده از اسانس های مختلف تغییر می دهند تا خریداران متوجه تقلبی بودن آنها نشوند.

کارشناسان بهداشت هشدار می دهند مصرف گوشت این حیوانات به دلیل هورمون و داروهایی که برای پرورش آنها در صنعت تولید خز طبیعی استفاده می شود بسیار خطرناک است. درضمن گوشت این حیوانات حاوی عوامل بیماری زایی است که موجب بیماری در انسان می شوند.
فروش اجساد حیواناتی که برای تولید خز پرورش یافته اند و معمولا در شرایط غیربهداشتی رشد می کنند در چین ممنوع است. اما برخی از سودجویان این نوع گوشت ها را به اسم گوشت گاو و بره به رستوران دارها می فروشند.
منبع:
odditycentral
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "فروش گوشت روباه به جای گاو و بره" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "فروش گوشت روباه به جای گاو و بره"، کلیک کنید.