تولید نان کامل در کشور آغاز شد

تولید نان کامل در کشور آغاز شد

رییس سازمان غذا و دارو در حاشیه دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی در اهواز از آغاز به کار اولین تولید کننده نان کامل در کشور خبر داد.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری هنر برتر، سید حیدر محمدی در حاشیه برگزاری دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی در اهواز، اهداف برگزاری این کنگره را اریه روش های جدید در ارتقای کیفیت صنایع غذایی و افزایش ارزش غذایی محصولات ، بررسی راه های ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی عنوان کرد و گفت: یکی از اقدامات بزرگی که امروز در استان خوزستان آغاز شد تولید نان کامل توسط یکی از تولید کنندگان بزرگ نان صنعتی در کشور بود که یکی از آرزوهای دیرین چند دهه اخیر کشورمان بود که این مهم امروز تحقق یافت.

وی افزود: متاسفانه در سال های گذشته 28 درصد سبوس نان گرفته می شد که ارزش تغذیه ایی، املاح معدنی و ویتاوین های نان را می گیرد، با تلاش های فعالان این حوزه امروز شاهد تولید نان با حداکثر 5 درصد سبوس گیری هستیم که بیشتر ویتامین های گروه بی (B)، کلسیم، آهن، روی و فسفر موجود در سبوس باقی می ماند و نان کاملی برای مصرف کنندگان محسوب می شود.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه برخی از بیماری های گوارشی ناشی از نقص ویتامین ها و کمبود املاح معدنی در مواد غذایی است، تاکید کرد: نان قوت غالب مردم کشور است و طبعا اگر ارزش تغذیه ای این غذا بالاتر برود اثرات خوبی روی سلامت مردم خواهد داشت.

وی گفت: تولید نان کامل در استان خوزستان آغاز شده است و امیدواریم در سراسر کشور نیز این مهم تحقق یابد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تولید نان کامل در کشور آغاز شد" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تولید نان کامل در کشور آغاز شد"، کلیک کنید.