چرا امسال دردناک ترین روز قدس برای اسراییل بود؟

چرا امسال دردناک ترین روز قدس برای اسراییل بود؟

راهپیمایی دیروز، بی سابقه ترین و پرشکوه ترین روز قدس از زمان برپایی این راهپیمایی به فرمان امام خمینی(ره) بود. اسراییل هر چند دیر، اما دیروز فهمید که وارد چه باتلاقی شده و چه بلای غیر قابل جبرانی را بر سر موجودیت نامشروع خود آورده است. بلایی که ساختار آن نه صرفا نظامی، بلکه معطوف به خشم و خروش کم نظیر افکار عمومی است.

به گزارش هنر برتر، به نقل از کیهان، به جرات می توان گفت کمتر روز قدسی در ایران و جهان، به گستردگی راهپیمایی امسال بوده است. علت این برانگیختگی کم نظیر، اولا سیلی سنگینی بود که مقاومت فلسطین بر صورت رژیم اشغالگر نواخت؛ ثانیا جنایاتی که رژیم صهیونیستی از سر درماندگی و سردرگمی راهبردی در غزه مرتکب شد و حالا نه راه پیش برای خود گذاشته و نه راه پس. هر چه هم در انظار عمومی بیشتر دست و پا بزند، در این باتلاق خود ساخته بیشتر فرو خواهد رفت.
صهیونیست ها در حالی که با عمیق ترین شکاف اجتماعی و سیاسی داخلی دست به گریبان هستند، دیروز با مشاهده برافروختگی جهانی، بهتر فهمیدند که دست و پا زدن های دولت نتانیاهو برای ارتکاب جنایت های افزون تر و چند ماه بقای بیشتر، چه ضربه برگشت ناپذیری به موجودیت نیم بند آنها زده است.

زمامداران صهیونیست، تا شش ماه قبل موفق شده بودند با جلب خیانت برخی دولت های منطقه، مسیر عادی سازی روابط و پذیرش سیاسی را پیش ببرند. طرح ابراهیم در حال نهایی شدن بود و حتی کسانی، تشکیل ایتلاف های نظامی را زمزمه می کردند. 

اما طوفان الاقصی ظرف چند روز، مهندسی دو دهه ای آمریکا، اسراییل و برخی زمامداران خاین منطقه را به هم ریخت. دعوای ساختگی شیعه و سنی به حاشیه رفت، سازش با صهیونیست ها در کانون نفرت ملت ها قرار گرفت، دولت های منطقه نزد ملت ها به بوته آزمون در آمدند، ملت های خشمگین دوباره به خیابان ها برگشتند، و دولت های پرچمدار مقاومت، به عنوان قهرمان، در کانون توجه ملت های مسلمان قرار گرفتند. محور مقاومت، به واسطه حمایت جانانه از ملت مظلوم فلسطین، الهام بخش تر از همیشه نزد ملت ها ظاهر شد و توانست بذر بیداری و مقاومت جدید را در دل ملت ها بکارد.
امروز، ایران اسلامی به قطب بیداری و مقاومت ضد صهیونیستی تبدیل شده، و این شرافتی بزرگ تر، پس از فرماندهی مبارزه با تروریسم در منطقه و ریشه کنی «دولت نیابتی داعش» است. همچنین، در حالی که سیا و موساد و ام آی سیکس، برنامه گسترده ای برای شکاف افکنی در ایران داشتند و دو سال قبل سعی کردند با ایجاد اغتشاشات و درگیر کردن مردم با هم، مجال فعالیت برای گروهک های ویرانی طلب را فراهم کنند، روز قدس امسال، مجال همدلی دوباره با محوریت انزجار از جنایات رژیم منحوس صهیونیستی شد و اقشار مختلف با انواع سلایق را به میدان انزجار از رژیم صهیونیستی آورد.
در واقع در حالی که صهیونیست ها به کمک آمریکا و انگلیس سعی کرده بودند به واسطه استخدام مزدور، پروژه های ویرانگر را در داخل ایران به اجرا بگذارند، اکنون خود از چند جبهه گرفتار مخمصه شده اند و این در حالی است که در جبهه داخلی هم، شکننده ترین وضعیت ظرف هفت دهه گذشته به سر می برند.
این صورت بندی که اجمالا ترجمان همان واقعیتی است که نفتالی بنت، نخست وزیر سابق اسراییل، چند ماه قبل عنوان کرد: «اسراییل 30 سال است در دام اختاپوس افتاده است. استراتژی ایران، هوشمندانه و ساده است: تسلیحاتی را که اسراییل را از همه طرف محاصره می کند، مستقر کند. ما را خسته می کند، در حالی که تقریبا هیچ بهایی نمی پردازد. مسیله، انتشار اقداماتی نیست که علیه ایران انجام داده ایم، بلکه ایران از طریق حماس و حزب الله و حتی حوثی ها، ما را اسیر خود کرده است. من در جنگ دوم لبنان با بازوهای ایران، جنگیدم و دوستانم را از دست دادم. دولت های ما طی چند دهه فقط حرف زده ، اما کاری نکرده اند. ایران، در حال جنگ همه جانبه علیه اسراییل است و از همه جهت ضربه می زند. هم خود می جنگد و هم از هر طرف ضربه می زند». 

یاکوف آمیدرور، فرمانده سابق ارتش رژیم صهیونیستی هم گفته است: ایران سالهاست در حال ساخت یک استراتژی است. از جمله ایجاد «حلقه آتش» در اطراف اسراییل. برای اسراییل دشوار است که با مجموعه نیروهایی که ایران از هر طرف تشکیل داده، مقابله کند.

پایان خبر هنر برتر

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چرا امسال دردناک ترین روز قدس برای اسراییل بود؟" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چرا امسال دردناک ترین روز قدس برای اسراییل بود؟"، کلیک کنید.