تحلیل راغفر از پیروزی جلیلی در انتخابات/ اقتصاد به کدام سمت می‌رود؟

تحلیل راغفر از پیروزی جلیلی در انتخابات/ اقتصاد به کدام سمت می‌رود؟

به گزارش هنر برتر، حسین راغفر، کارشناس اقتصاد، با مقایسه وضعیت اقتصادی کشور با ریاست جمهوری پزشکیان با شرایط کشور در صورت ریاست جمهوری جلیلی اظهار داشت: اگرچه هیچ یک از کاندیداهای ریاست جمهوری حرف روشنی به معنای ارائه راه حل مشخص برای رفع مشکلات اقتصادی مردم ارایه ندادند، اما معتقدم در دوره دوم انتخابات باید به آقای پزشکیان رای داده شود تا حدودی از ادامه این وضعیت نابه سامان اقتصادی جلوگیری و از این تخریبی که در چند سال گذشته صورت گرفته تا حدودی کاسته شود.

ایلنا به نقل از وی با بیان اینکه مردم بدانند که واقعیت این است که رییس جمهوری نقش زیادی در اصلاحات ساختاری ندارد اما قطعا می‌تواند از تخریب بیشتر جلوگیری کند، ادامه داد: تفاوت وضعیت اقتصادی کشور با ریاست جمهوری آقای پزشکیان با رقیب وی در این است که اگر رقیب پزشکیان برنده انتخابات باشد به این معنا است که نه تنها وضع موجود ادامه پیدا می‌کند بلکه همین وضعیت نابه سامان بدتر خواهد شد اما آقای پزشکیان تا حدودی می‌تواند این روند را بهبود ببخشد.

این کارشناس اقتصادی تاکید کرد: مردم، آنهایی که خودشان و خانواده‌شان در ایران زندگی می‌کنند باید بین گزینه‌ای که وضع موجود بدتر می‌کند یا گزینه‌ای که گشایش نسبی را فراهم می‌کند یکی را انتخاب کنند.

راغفر با بیان اینکه چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری حساس‌ترین انتخابات کشور محسوب می‌شود، افزود: با شرایط متفاوت از گذشته مواجه هستیم و بسیاری از فرصت‌ها در گذشته به صورت بسیار بدی توزیع شده و از سال 84 تا به امروز دچار وضعیت تخریبی در اقتصاد و توزیع نابرابر فرصت‌ها به زیان عموم مردم و به نفع گروه‌های خارجی در درون قدرت و ثروت قرار گرفته‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه این روند باید متوقف شود در غیر این صورت فضای سیاسی نظام از درون مورد تهدید است، گفت: 60 درصد مردم رای نداده‌اند و این یک پیام روشن برای نظام سیاسی کشور دارد و باید برای سیاست‌های نابرابر توزیع منابع بازنگری اساسی انجام شود در غیر این صورت با مشکل جدی مواجه خواهیم بود.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به برنامه‌های سیاست خارجی جلیلی و وضعیت اقتصاد کشور با این روابط محدود اظهار داشت: شاید افراد درباره روابط اقتصادی با کشورهای همسایه یا آفریقایی حرفی بزنند اما اصلا امکان پذیر نبود، شاید در حد شعار صحبت‌هایی زده شود اما آیا در عمل امکان اجرا وجود دارد؟ این حرف‌ها در حد شعار بوده چرا که باید دید مانع اصلی برای این مسائل از کجا منشا گرفته و می‌بینیم که این مشکلات از فشار آمریکا بر روی کشورها از جمله کشورهای همسایه حاصل می‌شود. البته به این معنا نیست که تنها با ارتباط با آمریکا بتوانیم مسائل را حل کنیم بلکه باید سیاست‌هایی در مقابل کشورها اتخاذ شود که از ایران هراسی بابت تحریم‌ها جلوگیری کنیم. این کشورها هم به طور قطع از فرصت همکاری با ایران استقبال می‌کنند.

راغفر ادامه داد: ایران همواره برای ارتباط حداقلی به کشورهای همجوار امتیاز داده است و این روند باید بهبود و تغییر کند.

وی افزود: با توجه به انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا، وجود و حضور یک رییس جمهوری که سیاست‌های منطقی را پیگیری کند و منافع همه مردم و نه فقط منافع یک گروه و قشر خاص را دنبال می‌کند ضرورت دارد و در اینجا یک انتخاب بیشتر در مقابل مردم قرار ندارد و می‌دانیم تداوم وضع موجود امکان‌پذیر نیست و بدتر شدن همین وضع موجود گزینه دیگری است و این آینده در انتظار مردم است اگر در انتخابات آقای پزشکیان انتخاب نشود.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تحلیل راغفر از پیروزی جلیلی در انتخابات/ اقتصاد به کدام سمت می‌رود؟" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تحلیل راغفر از پیروزی جلیلی در انتخابات/ اقتصاد به کدام سمت می‌رود؟"، کلیک کنید.